Mon Paris Restaurant – un loc fain pe care l-am descoperit de curând

Ştiţi zilele acelea agitate care par să nu se mai termine şi tot ce vă doriţi e să staţi într-un loc cozy cu nişte persoane faine, să mâncaţi ceva bun şi să vă relaxaţi? Sunt sigură că le ştiţi. O astfel de zi am avut şi eu ieri. Căutam un restaurant drăguţ când am ieşit de la birou şi mi-a recomandat o prietenă Mon Paris Restaurant & Lounge. Auzisem de el, trebuia să merg şi la deschiderea lui din vară, aşa că am zis “let’s give it a try”, mai ales că e aproape de centrul oraşului şi mi-a fost uşor să ajung. Ei bine, m-a impresionat în primul rând faptul că fumătorii pot să îşi aprindă liniştiţi o ţigară înăuntru, la căldură, chiar şi iarna, în lounge-ul de la intrarea restaurantului, pentru că este construit din sticlă. Atmosfera era exact cum îmi doream, una primitoare şi rafinată, aşa că am putut savura în linişte o porţie de paste carbonara, de care sunt pur şi simplu obsedată (cred că despre asta e vorba, altfel nu aş fi mâncat 3 zile la rând acelaşi lucru!!!).

Raportul calitate-preţ e foarte ok, iar meniul diversificat (de la preparate tradiţionale la reţete mai speciale, cu fructe de mare, peşte sau foie gras). În plus, pentru doar 18 lei, puteţi comanda meniul zilei (in incinta restaurantului).

De încercat neapărat este “Desertul copilăriei”, o nebunie cu gem de prune şi nuci, care te trimite cu gândul la dulciurile făcute de bunica şi care arată cam aşa:

 

desertul-copilariei-prune-cu-nuci

Vă lasă gura apă, ştiu. Şi mie.

Pe lângă partea de restaurant, la Mon Paris au o cramă foarte mişto unde se ţin party-uri de cabaret, cântări cu muzică live, stand-up comedy şi degustări de vin. În cursul săptămânii, eu zic că e locul ideal şi pentru un prânz rapid de afaceri.

Am menţionat că fac şi livrări?

Eu am să merg mai des acolo, acum că am descoperit acest loc şi vi-l recomand cu toată încrederea. Aştept părerile voastre. 🙂

Xoxo, B.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *