Unde am mâncat un gelato delicios în Bucureşti

Zilele trecute mă plimbam pe Calea Floreasca, tot împreună cu Andrei, bineînţeles, în căutarea salonului Noblezza (dar despre ce căutam acolo voi scrie într-un alt articol). Şi tot mergând noi ca doi rătutiţi pentru că nu găseam nicicum strada respectivă, observ o mare decoraţiune în formă de îngheţată şi deja îmi pare cunoscut locul: “nu cumva e gelateria care a apărut în vlogul lui Mariciu?” :)) ba da, aia e!”,  îmi răspund singură. Şi pentru că suntem doi iubitori de dulciuri, nu puteam rata aşa ceva. Plus că mai aveam ceva timp până la programare, deci… 

Locul despre care vorbesc se numeste Gran Gelato Floreasca şi acolo găsiţi unul dintre cele mai bune (dacă nu chiar cel mai bun) gelato din Bucureşti. Şi nu exagerez. Toate sortimentele de acolo îmi făceau cu ochiul, dar m-am oprit la cocco (cocos, evident), nocciola (o aromă exagerat de bună de alune) şi nelipsitul tiramisu. Numele aromei de bubblegum mi s-a părut foarte drăguţ – Ştrumf.

Îngheţata a fost prea mare pentru mine, enormă chiar, dar Andrei a dat-o gata fără să stea prea mult pe gânduri. :)))) De la el am gustat-o pe cea cu cheesecake si vă spun sigur că nu trebuie să o rataţi dacă treceţi pe acolo!

Aş vrea să descopăr şi alte locuri din Bucureşti unde se mănâcă gelato bun, poate îmi recomandă cineva vreunul. Doar aşa, ca să compar gusturile, ce credeţi… ?!

Deja îmi lasă gura apă când mă gândesc, dar momentan o să mă mulţumesc cu un pahar cu vin roşu. Pentru “Măria” care sunt. Cheers!

14287706_1128697450542873_624552636_n

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *