Tehnologia de ultimă generaţie în domeniul epilării definitive – Laserul Flash X-Press

Visul oricărei femei moderne este acela de a scăpa definitiv de părul nedorit de pe corp. Din fericire, în ultimii ani au fost dezvoltate tehnologii care fac posibil ca visul nostru să devină realitate, dar asta ştiaţi deja. Ceea ce vă pot spune eu în plus este că, la DermaCare Clinique, există o aparatură numită Flash X-Press Laser care se remarcă, în comparaţie cu altele de acest tip (spre exemplu cele cu Intense Pulsed Light – IPL), prin faptul că oferă rezultate extraordinare într-un timp mai scurt.

Astfel, în cazul tehnologiei laser Flash X-Press, este posibil ca obiectivele să fie atinse în doar 6-8 ședințe, spre deosebire de alte proceduri similare existente pe piață, care asigură rezultate în urma a 12-14 ședințe.

Avantajele epilării progresiv definitive cu Flash X-Press: 

  • Avantajele majore ale acestui tratament sunt lipsa durerii și numărul mai mic de ședințe necesare, cu o durată mai scurtă, comparativ cu toate celelalte metode de epilare definitivă existente pe piață;
  • Epilarea definitivă cu Diode laser oferă rezultate excelente, indiferent de fototipul pielii, culoarea firului de păr, zona ce se dorește tratată şi sex. O noutate în domeniul epilării este accea că tratamentul poate fi aplicat chiar şi pe pielea bronzată;
  • Un alt avantaj foarte important, este faptul că epilarea progresiv definitivă cu laserul Flash X-Press nu are efecte adverse precum înroşirea sau umflarea zonei tratate şi, în plus, pielea rămâne netedă. În cadrul acestui tratament se utilizează o linie de produse profesionale numite Neo D-Derm , care au fost dezvoltate special pentru procedurile Flash X-Press şi completează perfect funcțiile aparatului.

La fel ca în cazul celorlalte tratamente de acest fel, există recomandări şi contraindicaţii, însă specialiştii clinicii vă vor sta la dispoziţie şi vor crea un plan personalizat pentru tipul vostru de piele. Mai multe informaţii, precum şi detalii despre preţuri, puteţi găsi pe site-ul DermaCare Clinique.

Mă gândesc că, într-un viitor apropiat, poate voi apela şi eu la această soluţie, de ce nu?!

P.S.: Hurry up, girls, pentru că în luna august aveţi o reducere de 20% la toate serviciile de epilare laser!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *