3 filme care m-au surprins plăcut şi pe care trebuie să le vezi şi tu!

Dacă eşti la fel ca mine, un întârziat al filmelor, atunci s-ar putea să îţi fie de folos acest articol. Pentru că mereu mă lovesc de oftatul prietenilor atunci când le spun că nu am văzut nu ştiu ce film faimos şi pentru că zilele acestea am avut suficient timp liber, am decis să bifez câteva. Unele dintre ele m-au şi inspirat şi motivat pe deasupra. Am să îţi povestesc câte ceva despre 3 dintre aceste filme:

  1. Seria “Iron Man”. Ştiu, ştiu, dar s-a întâmplat să îmi scape. Sunt sigură că trebuie să mai existe cineva în aceeaşi situaţie, nu-i aşa? Dacă da, cel mai bun motiv pe care ţi-l pot da este acesta: Robert Downey Jr. Mi se pare incredibil felul în care a reuşit actorul să îşi revină după perioada mai puţin fericită prin care a trecut şi să creeze, printre altele, şi un personaj precum Tony Stark – un tip super inteligent, maestru inginer, furnizor de arme pentru guvernul SUA, cu un simţ al umorului mai mult decât delicios. Aspectul fizic e bonus pentru fete. Acţiunea filmului îl are în centru tocmai pe acest Tony Stark devenit Iron Man, care se luptă cu cei ce ameninţă pacea şi ordinea publică.

Iron-Man-Robert-Downey-Jr.

2.“Joy” este inspirat de o poveste reală: cea a lui Joy Mangano – antreprenoare, femeie de afaceri, inventatoare a unor ustensile ce au uşurat treburile casnice a milioane de femei din întreaga lume. Jennifer Lawrence, căci tocmai ea interpretează personajul principal, apare într-o ipostază nouă în cariera sa – o mama singură, care are în grijă o casă, doi copii, o mamă cu probleme psihice şi un fost soţ. Ceea ce o face specială pe Joy este viziunea sa asupra lucrurilor şi creativitatea. Este povestea unui om care depăşeşte o mulţime de obstacole personale şi profesionale şi reuşeşte să creeze un imperiu.

01-jennifer-lawrence-as-joy

3. “The Intern” – filmul urmăreşte povestea lui Ben Whittaker (the one and only Robert De Niro), un bătrânel pensionat şi văduv care devine intern la un site de fashion pentru a-şi ocupa timpul liber, însă pe mine m-a inspirat povestea celei pentru care ajunge să lucreze. Jules Ostin (Anne Hathaway) este o femeie de afaceri independentă, care se dedică trup şi suflet firmei pe care o conduce şi îşi sacrifică la un moment dat chiar şi viaţa personală pentru aceasta. Aş putea spune că este genul de film presărat cu de toate – dramă, umor, dragoste. Mai puţin acţiune, ce-i drept.

maxresdefault

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *