Împărtăşeşte un #pontdefrumusete şi Lidl România te recompensează

Am aflat astăzi despre ideea Lidl România de a premia  cu produse Cien (marcă proprie) femeile care vor fi generoase să îşi împărtăşească #ponturiledefrumusete.

“Îngrijirea femeilor este jumătate ştiinţă, jumătate instinct”. Total adevărat, pentru că avem nevoie de produsele create de experţi, însă fiecare dintre noi le foloseşte conform propriilor ritualuri şi trucuri, fie că sunt aflate de pe Internet şi din reviste, moştenite sau inventate.

Cum te poţi implica şi tu în campanie? Păi, este simplu: mergi la Caravana Cien care se va desfăşura în 25 de oraşe din ţară, începând cu 27 august (vezi întregul program al caravanei aici), înregistrează un video de 30 de secunde (în locul special amenajat de către echipa Lidl)  în care vorbeşti despre un #pontdefrumusete de-al tău şi te alegi cu produse Cien. Toate clipurile vor fi încărcate pe canalul de Youtube LidlRomania pentru a crea, astfel, un adevărat forum al ponturilor de îngrijire, pe care femeile îl vor putea accesa ori de câte ori sunt în căutare de noi ritualuri de frumusețe. În plus, în cadrul Caravanei, vei putea descoperi gama de produse Cien.

Caravana se va desfăşura în perioada 27 august – 21 septembrie, iar primele opriri vor fi la Ploieşti (27 august), Bucureşti (28 august) şi Buzău (29 august).

Mie mi se pare foarte interesantă şi utilă iniţiativa lor, pentru că îmi este întotdeauna incomod să accesez şi să compar mai multe site-uri atunci când sunt în căutarea unor sfaturi de frumuseţe şi îngrijire, iar Lidl reuşeşte în acest fel să creeze o platformă de încredere, fiind vorba de ponturi aflate de la femei ca tine şi ca mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *