Ce au făcut înainte de a reuşi în viaţă

Vă întrebaţi şi voi ce făceau oamenii de succes înainte de a reuşi în viaţă? Pentru că eu fac asta des, de fiecare dată când aflu despre o persoană care a făcut ceva remarcabil prin forţe proprii. De cele mai multe ori, răspunsul este acela că nu au moştenit imperii şi nici nu au avut parte de noroc peste noapte, ci au muncit mult, dar mai ales nu au renunţat niciodată la visurile lor.

Weekend-ul trecut,  Cullen Crawford, scriitor, cunoscut mai ales pentru contribuţia pe care o are la realizarea “Late Show with Stephen Colbert”, a postat pe Twitter o listă cu cele 7 job-uri pe care le-a avut înainte de a deveni cunoscut. Iată care au fost acestea:

1

 

Aşa cum se întâmplă de obicei cu orice hashtag bun, şi #first7jobs a fost preluat de alte persoane celebre care au continuat jocul pe conturile lor de Twitter:

Stephen Colbert, comediant, scriitor, producător, actor, gazdă a “Late Show with Stephen Colbert”:

2

 

Se pare că astronautul Buzz Aldrin spăla vase înainte de a păşi pe lună:

3

 

Andy Lassner, adică omul care stă în spatele “The Ellen Show”, ca producător executiv : 

9

 

Beau Willimon, omul care a creat super serialul House of Cards a avut nici mai mult, nici mai puţin de 15 job-uri până în prezent. Mă întreb câţi bani produce acum…

4

 

Actriţa Mira Sorvino a arătat că uneori e ceva mai greu să te regăseşti şi trebuie să încerci câte puţin din toate:

5

 

#first7jobs a fost folosit şi de jokeri… Nu, nu de aceia din seria Batman, nici de cel din Suicide Squad. Dave Weigel, jurnalist – The Washington Post, printre altele – şi blogger, a glumit pe seama primelor sale “slujbe”:

6

 

Lucrurile au devenit şi politice la un moment dat 🙂

…într-un mod funny, nu vă faceţi griji. Un cont de Twitter (neoficial, bineînţeles) al lui Hillary Clinton spune că primele job-uri ale acesteia au fost…

7

 

Tot un cont neoficial, dar de data aceasta al unui analist politic şi eseist, Sean McElwee:

8

 

Lăsând la o parte ultimele două postări, cred că celelalte sunt destul de motivaţionale. Să fie acestea reprezentări ale visulului american despre care vorbeşte toată lumea?

www.youtube.com

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *