Când ai făcut ultima dată ceva pentru prima dată?

 

Poate că sună clişeic pentru mulţi dintre voi, dar am dat zilele trecute de întrebarea asta pe Facebook şi pe mine, una, m-a pus pe gânduri. Cred că aerul tare şi liniştea de acasă mă îndeamnă la meditaţie. Am realizat că mă aflu în zona de confort de ceva vreme şi, deşi am tentative să sparg rutina, revin repede la starea iniţială. 

Printre ştiri referitoare la Pokemon GO, valoarea postărilor din social media ale Selenei Gomez sau discursul plagiat al Melaniei Trump, mie îmi fuge mintea departe. Vreau să-mi fac un “to do list” pentru restul anului de care să mă ţin cu sfinţenie, deşi în general nu duc la bun sfârşit tot ce încep.

De exemplu, spre ruşinea mea, recunosc, nu am fost niciodată în Vama Veche. Am auzit o grămadă de chestii mişto despre ea de la prieteni, colegi ,profesori, dar nu am avut ocazia să facem cunoştinţă şi parcă mă oftic când văd luminiţa aia din privirile lor atunci când povestesc “ce au făcut în nu ştiu ce seară, la Stuf” (am căutat şi eu poze cu locul ăsta ulterior, măcar să am idee despre ce vorbesc). Poate o să ajung chiar vara asta, cine ştie?

Un lucru pe care ştiu sigur că o să-l fac pentru prima dată e să merg la Europa FM Live pe Plajă. Am urmărit pozele şi clipurile de anul trecut, iar vara asta vreau să mă bucur de vibe alături de mulţimea de oameni care se va strânge acolo. Ai ocazia să te bucuri de un show pe plajă cu cei mai cunoscuţi artişti români de la momentul actual, dar mai multe detalii găsiţi aici. Promit că o să vă povestesc cum a fost, dar poate ne întalnim pe-acolo, de ce nu?

Sunt puţin superstiţioasă, ce-i drept, şi nu o să dezvălui toate punctele mele din lista de care vă vorbeam mai sus, dar pe măsură ce-mi ating scopurile, o să scriu despre ele aici, pe blog.

Voi când aţi făcut ultima dată ceva pentru prima dată şi ce anume a fost?

 

 

2 thoughts on “Când ai făcut ultima dată ceva pentru prima dată?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *